Category: Uncategorized

Big Bad Wolf in Indonesia

Big Bad Wolf in Indonesia

Yeah. It is… As you heard about it. Big Bad Wolf ada lagi di Indonesia, tepatnya di Serpong (alih alih mau tulis Jakarta, tapi sudah bukan daerah Jakarta). Apa sih Big Bad Wolf itu? Big Bad Wolf Book Sale adalah pameran buku terbesar di dunia dengan diskon 60-80%. Pertama kali hadir di tahun 2009 di Kuala …

+ Read More

Why being adult is no easier?

Why being adult is no easier?

I have this kind of words longing in my head. ‘As if you fail in a relationship and you won’t ever be married?’ I hurt me right away when she said that. To be honest, I have no right to say that I am right or to give such a lame reason for not getting …

+ Read More

Baby Wolf

Baby Wolf

Intro By listening Ouija Board, Ouija Board by Morrissey, let’s we start this random thoughts of mine, about certain person. He has many name, the wolf, baby, or maybe baby wolf-as per this tittle. Wolfie didn’t come to office yesterday, he said that he has severe case of food poisoning. But, I think, he’s lying about …

+ Read More

Remind me to put this on the script.

Remind me to put this on the script.

Danish. An outsider. True mastermind (Cancer anyway) Canadian (or better, still searching for it). Cheaters. Bianca. A girlfriend of Danish. Local (same as Danish, supposed to be). Med student. Pisces. Secretive as well, supports Danish for everything. Conflict: Either Bianca knew or not. What will Shanti get from this problem? Another level of psychology definition. Danish …

+ Read More

Harry Potter and White Mazda

Harry Potter and White Mazda

Bukan secara repetitive, tapi gue mimpi dua orang ini. Yang pertama, si Aa (dulunya gue pake inisial CG) dan yang kedua, si MeaKer. Gue merasa dengan mimpiin si MeaKer, adalah salah satu tanda dari alam untuk benar-benar menjauhi si Aa ini. Gue sempat ceritain ke seorang teman gue. Dengan tegas dia bilang, “Beh. Tan… itu mah …

+ Read More

Raanjhanaa Most Touching Dialogue.

Raanjhanaa Most Touching Dialogue.

safanta92: यह बात है. यही मेरी कहानी थी. मेरे अलावा बैठे एक लड़की. कुछ डॉक्टरों, मुझे बचाने के लिए उम्मीद कर रहे थे. एक दोस्त है जो पागल हो गया था. मेरे लिए उसके जीवन समर्पित है जो एक अन्य लड़की. मेरी माँ, पिता, और बनारस के thr गलियों. और मेरा शरीर मुझे छोड़ दिया …

+ Read More

Random Thoughts.

Random Thoughts.

Memory Memory. I don’t know what sorcery was that. I found my self in need of someone else. At this point, it is not social needs but it’s like a replacement and I need that kind of status. Do not blame me if I got this fling for him, because either he or that saint ‘MeaKer’ …

+ Read More

Little Wanderer

Little Wanderer

I just realised that the closer you might be, the worse it could be happened. Let say, we were this close, and it still remain here. I am so sorry for the condition, but please, act as your gender. Be Gentleman, do not be a boy with kind of issues that made you look like …

+ Read More

Arya Shanti dalam Pencitraan Global

Arya Shanti dalam Pencitraan Global

  Ini merupakan sepelnggal kisah Arya Shanti. Bukan sebuah kisah nyata. Jadi diharapkan untuk para pembaca dapat membedakan mana fakta dan mana fiktif. Waktu itu gue duduk di tengah. Biasanya, gue lebih memilih aisle dibanding window. Namun sepertinya karena waktu sudah mepet dan juga penerbangannya sebentar, ya engga masalah. Gue masih inget. Waktu kita berdua …

+ Read More

Tak Dapat Memilih

Tak Dapat Memilih

Beberapa balasan yang terekam di dalam ingatan gue. “Bener lo udah ikhlas?” “Akhirnya!” Ketika gue berkata bahwa gue akan move on dari Arya. Mungkin. Bisa saja gue ikhlas, bisa saja gue berusaha untuk tidak merasakan sakitnya. Atau, bisa saja gue tetap berharap, hingga harapan gue itu hancur di hadapan gue, di pelaminan Arya dan dia. …

+ Read More