I Still Love You

I Still Love You

Lagu yang merupakan salah satu soundtrack dari film Half Girlfriend ini memang begitu melekat, karena hampir setengah filmnya memutar lagu ini, pada bagian refrain tentunya. Lagu yang berjudul Main Phir Bhi Tumko Chahunga ini bisa menjadi salah satu lagu yang sangat identik dengan yang namanya lagu cinta, the love song. Tujuan saya menulis hari ini karena ada …

+ Read More

Half Girlfriend

Half Girlfriend

Madhav Jha, a rustic boy from Bihar who is drawn to his college-mate, Riya Somani, an affluent English-speaking girl from Delhi. There’s just one hitch here. Riya is willing to go thus far and no further; Madhav continues being obsessed with her. Will the Bihar boy and the Delhi girl make it past the half-way mark?

Soulmate dan Pasangan Hidup

Soulmate dan Pasangan Hidup

Seharusnya saya fokus mengerjakan Karya Akhir, namun jari-jari saya terhenti menyentuh tuts kibor karena saya sibuk membenarkan tema di website ini. Well, it is not that bad right? And the good thing is this is SEO friendly. Kali ini saya ingin menulis mengenai pengalaman saya tentang Soulmate dan mungkin calon pasangan hidup. Saya kepikiran untuk …

+ Read More

Critical Eleven

Critical Eleven

Ale and Anya first met on a flight from Jakarta to Sydney. Anya was lured on the first three minutes, seven hours later they were sitting next to each other and getting to know each other through conversations and laughter, and eight minutes before separating Ale was sure he wanted Anya.

Big Bad Wolf in Indonesia

Big Bad Wolf in Indonesia

Yeah. It is… As you heard about it. Big Bad Wolf ada lagi di Indonesia, tepatnya di Serpong (alih alih mau tulis Jakarta, tapi sudah bukan daerah Jakarta). Apa sih Big Bad Wolf itu? Big Bad Wolf Book Sale adalah pameran buku terbesar di dunia dengan diskon 60-80%. Pertama kali hadir di tahun 2009 di Kuala …

+ Read More

Fail Joke, it is

Fail Joke, it is

Seingat gue, dari tahun 2013 hingga sekarang, bulan April adalah bulan yang paling gue benci. Alasannya banyak, mulai dari MeaKer yang sudah pacaran (sekarang udah jadi bininya). Hingga keputus-asaan gue terhadap hidup. Gue gak tau kenapa, seperti ada kutukan di bulan April. Tapi semuga tahun ini tidak terjadi lagi. Yeah, I know, it is a …

+ Read More

Baar Baar Dekho

Baar Baar Dekho

What would you do if you could see the future of your relationship? This film follows a roller coaster ride with Jai and Diya as they ride the ups and down of their relationship through the test of time.

Tentang Waktu, Cinta dan Kehidupan

Tentang Waktu, Cinta dan Kehidupan

Bukan, ini bukan suatu review film Collateral Beauty. Memang ada tersirat bahwa tulisan ini tentang waktu, cinta dan kehidupan, sementara di Collateral Beauty adalah Kematian. Ntah kenapa, kali ini aku ingin sekali menulis menggunakan bahasa Indonesia. Padahal sebagai seorang control freak, aku merasa dengan warna merah ‘readability‘ dari Yoast SEO. Baiklah, abaikan saja itu. Pokoknya …

+ Read More

Why being adult is no easier?

Why being adult is no easier?

I have this kind of words longing in my head. ‘As if you fail in a relationship and you won’t ever be married?’ I hurt me right away when she said that. To be honest, I have no right to say that I am right or to give such a lame reason for not getting …

+ Read More

Shivaay

Shivaay

Shivaay , a fearless Himalayan mountaineer covered in Lord Shiva tattoos, heads to Bulgaria to fulfill his nine-year-old daughter Gaura’s wish of seeing her mother Olga, who abandoned them years ago. But their plan goes for a toss when the little girl gets kidnapped in the foreign land. Rescuing her from the masked child-traffickers becomes his only reason for survival.

error: If I were you, I won\'t try it.